16 Şubat 2009 Pazartesi

Can Eskinazi

Hemencicik ben ve Yoel ile birlikte blog'a yazar olarak davet ettiğimiz Can Eskinazi'ye hoşgeldin demek istiyorum. Can'ın bazı yazılarını Altyazı dergisinde görebilirsiniz; en son olarak da Arkasındaki Hayal (The Phantom Behind) isimli videosu Anthology Film Archives'daki New Filmmakers serisinde oynadı, ve bu salı (17 Şubat) !f Film Festivalinin Mahrem Muhabbetler: Türkiye'den Kısalar bölünde oynayacak. !f'deki sayfasını burada görebilirsiniz.

Hoşgeldin Can!

UPDATE: Arkasındaki Hayal'i altta ekledim. Can'ın diğer işlerini Vimeo sayfasından izleyebilirsiniz.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Can'in 'Arkasındaki Hayal'ini !F'te gördüm, Mahrem Muhabbetler'deki favori kisam oldu. Çok güldüm : )

Filminin adresi var mi? Haftasonu kolonoskopi olan bir arkadaşıma anlattım, çok ilgisini çekti?

Can Eskinazi dedi ki...

Merhaba otomatik. Filmimi begendigine cok sevindim. Fakat malesef daha internete koyamadim. Internette oldugu zaman bu blog'dan haberin olur. Arkadasina filmin kullandigi oykuyu okumasini tavsiye edebilirsin. Fatih Ozguven'in "Bir Sey Oldu" kitabinda, "Arkasindaki Hayal" oykusu. Ayrica butun kucuk sinemalar ekibi olarak arkadasina gecmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Çok teşekkürler, iyi dilekleri ve öykü önerini ileteceğim... Fatih'in öyküsü olduğunu bilmiyordum, ama Fatih'in okuyuşu da çok güzeldi... Çeviri de muazzam! Fatih mi çevirdi?? Sanırım öykye ben de bakıcam. Sevgiler

Can Eskinazi dedi ki...

evet, oyku de ceviri de Fatih Ozguven'e ait...

Ekrem Serdar dedi ki...

Arkasındaki Hayal'i Can'dan izinsiz bu sayfaya embed ettim. İlgilenenlere!